Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tarieven Doula traject

Tijdens het afronden van mijn studie bied ik mijn Doula begeleiding aan voor een gereduceerd tarief van €400.  In dit bedrag zijn (wanneer nodig en wenselijk) zwangerschaps gerelateerde, acute homeopathische behandelingen inbegrepen.

 

Tarieven Homeopathisch consult                                          

Eerste consult                                      €95,- (60-90 min)
Vervolgconsult                                     €65,- (30-45 min)
Acuut & Telefonisch consult             €35,- 
Herhaalrecept                                     €15,-           

                                                         

Worden homeopathische behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

De vergoeding voor een homeopathische behandeling komt voort uit de aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie in uw eigen polisvoorwaarden.
Ceder doula en homeopathie is niet meer aangesloten bij de NVKH, Nederlandse vereniging voor klassiek homeopaten, met ingang van 1-1-2022. Een bewuste keuze die mij meer ruimte geeft naar de mens te luisteren en daarop de behandeling volledig op de hulpvraag van het individu af te stemmen. Zonder beperkingen vanuit organisaties. 

 

Worden Doula begeleidingen en zwangerschaps cursussen vergoed door de zorgverzekeraar?

De vergoeding voor een Doula begeleiding komt voort uit de aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie in uw eigen polisvoorwaarden. Ceder doula en homeopathie is niet aangesloten bij een beroepsvereniging voor Doula’s. Ook hier geld dat dit een bewuste keuze is die mij meer ruimte geeft naar de zwangere, haar partner en het ongeboren kindje te luisteren en daarop de behandeling volledig op de hulpvraag vann het individu af te stemmen. Zonder beperkingen vanuit organisaties.

 

 

Voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak ben ik telefonisch of per mail bereikbaar. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, spreekt u dan een bericht in of stuur een whatsapp bericht. Ik streef ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven.

Voor het maken van een afspraak voor een homeopathisch consult of doula begeleiding is een verwijzing van uw huisarts, verloskundige of gynaecoloog niet noodzakelijk.