U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Tarieven Homeopathisch consult                                          

Eerste consult                      €95,- (60-90 min)
Vervolgconsult                     €65,- (30-45 min)
Telefonisch consult            €35,- 
Herhaalrecept                     €15,-                                                                    

De vergoeding voor een homeopathische behandeling komt voort uit de aanvullende verzekering, hierbij wordt uw eigen risico niet aangesproken.
Kijk voor meer informatie in uw eigen polisvoorwaarden. Ter indicatie kunt u hier een overzicht van de vergoedingen van diverse zorgverzekeraars terugvinden.

Voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.  
Ook kunt u een email sturen, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, spreekt u dan een bericht in.
U krijgt dan binnen 24 uur een reactie. Voor het maken van een afspraak voor een homeopathisch consult is een verwijzing van uw huisarts niet noodzakelijk. 

 

Tarieven Doula traject

Tijdens het afronden van mijn studie bied ik mijn Doula begeleiding aan voor een gereduceerd tarief van €400. In dit bedrag zijn (wanneer nodig en wenselijk) zwangerschaps gerelateerde, acute homeopathische behandelingen inbegrepen.

 

Telefoon: 06-10420294

Email: info@homeopathievannu.nl