Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Contact

Momenteel zijn er problemen met het email adres info@homeopathievannu.nl waardoor ik uw berichten niet ontvang. U mag mij contacten via telefoonnummer 0610420294. Heeft mailen uw voorkeur? stuur dan een mail naar anne_de_laat@hotmail.com

 

Voor een vrijblijvend gesprek of het maken van een afspraak ben ik telefonisch of per mail bereikbaar. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, spreekt u dan een bericht in of stuur een whatsapp bericht. Ik streef ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven.

Voor het maken van een afspraak voor een homeopathisch consult of doula begeleiding is een verwijzing van uw huisarts, verloskundige of gynaecoloog niet noodzakelijk.

 

Locatie

De gesprekken van de doula begeleiding vinden altijd bij jullie thuis of op een voor jullie ontspannen plek plaats. En uiteraard zal ik tijdens de baring aanwezig op de plek van jullie keuzen of naar noodzaak.
Een homeopathisch consult vind plaats bij u thuis of via zoom contact. Afgestemd op de situatie en hulpvraag stemmen we in overleg af wat de meest wenselijk situatie is.  

Afhankelijk van de af te leggen afstand kan hier hiervoor een vergoeding in rekening worden gebracht. Dit wordt altijd voorafgaand aan het consult gemeld. 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.