U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voor behandeling van uw klacht met Klassieke Homeopathie zijn in ieder geval een eerste consult en afhankelijk van de klacht een aantal vervolgconsulten nodig. De duur van een behandeling wordt per persoon en klacht in overleg met u bekeken.


Eerste consult

Tijdens het eerste consult, waar we ongeveer 1,5 uur de tijd voor nemen, bespreken we uitgebreid uw klachten. Hierbij kijk ik verder dan de klacht alleen, de totaliteit van u als individu staat centraal. Om een totaalbeeld te krijgen van u en uw klacht praten we over uiteenlopende zaken zoals mentale, emotionele en fysieke klachten. Ook kunnen familiaire aanleg, ziektegeschiedenis en persoonlijke voor- en afkeur belangrijke aspecten zijn. Na dit gesprek krijgt u uw homeopathische middel met de wijze van inname per post toegestuurd en zullen we na gemiddeld een maand opnieuw bij elkaar komen om de voortgang te bespreken.

 

Vervolgconsult

Tijdens een vervolgconsult waar we ongeveer 30-45 minuten de tijd voor nemen, evalueren we hoe het met u gaat na inname van het homeopathische middel.  
Op basis daarvan wordt besloten hoe de behandeling verder zal verlopen.

 

Bij het eerste consult ondertekenen we een behandelovereenkomst. Een formaliteit waarin we in verband met strengere regelgeving op papier zetten wat we van elkaar kunnen verwachten. Deze zal ik schriftelijk geven tijdens het eerste consult. Hier vindt je deze overeenkomst voor een volwassene en voor een kind.