Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Welkom op de website van HomeopathievanNu

Klassieke homeopathie is een geneeskunde waarbij de gehele mens centraal staat. De behandeling heeft als doel het zelfherstellend vermogen van uw lichaam zodanig te prikkelen en te activeren dat het best mogelijke evenwicht van uw gezondheid behaald wordt. In de praktijk richt ik mij op de behandeling van lichamelijke, emotionele en psychische klachten van kinderen en volwassenen. Hierbij wil ik op een natuurlijke wijze bereiken dat u vrij van symptomen bent en met meer energie en rust van het leven kunt genieten. Bent u benieuwd wat homeopathie voor u kan betekenen? Graag nodig ik u dan uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin gaan we samen kijken wat ik als homeopaat voor u kan betekenen.’ 

Voor behandeling van uw klacht met Klassieke Homeopathie zijn in ieder geval een eerste consult en afhankelijk van de klacht een aantal vervolgconsulten nodig. De duur van een behandeling wordt per persoon en klacht in overleg met u bekeken.


Eerste consult

Tijdens het eerste consult, waar we ongeveer 1,5 uur de tijd voor nemen, bespreken we uitgebreid uw klachten. Hierbij kijk ik verder dan de klacht alleen, de totaliteit van u als individu staat centraal. Om een totaalbeeld te krijgen van u en uw klacht praten we over uiteenlopende zaken zoals mentale, emotionele en fysieke klachten. Ook kunnen familiaire aanleg, ziektegeschiedenis en persoonlijke voor- en afkeur belangrijke aspecten zijn. Na dit gesprek krijgt u uw homeopathische middel met de wijze van inname per post toegestuurd en zullen we na gemiddeld een maand opnieuw bij elkaar komen om de voortgang te bespreken.

 

Vervolgconsult

Tijdens een vervolgconsult waar we ongeveer 30-45 minuten de tijd voor nemen, evalueren we hoe het met u gaat na inname van het homeopathische middel.  
Op basis daarvan wordt besloten hoe de behandeling verder zal verlopen.

 

Bij het eerste consult ondertekenen we een behandelovereenkomst. Een formaliteit waarin we in verband met strengere regelgeving op papier zetten wat we van elkaar kunnen verwachten. Deze zal ik schriftelijk geven tijdens het eerste consult. Hier vindt je deze overeenkomst voor een volwassene en voor een kind.