U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mijn naam is Annechien de Laat. Samen met mijn man, onze twee prachtige kinderen, onze hond en vier kippen woon ik in Tilburg.

Geboren en getogen tussen de bloemen en planten in de winkel van mijn ouders, heeft mijn liefde voor de natuur al vroeg vorm gekregen. Na een zoektocht van creatieve studies en mooie reizen is mijn interesse gewekt voor de geneeskracht die onder onze voeten groeit. Ik ben me verder gaan verdiepen in natuurgeneeskunde en werd zo gezegd meteen ‘verliefd’ op de Homeopathie!. Ik wist meteen: via deze weg wil ik graag mensen helpen. Inmiddels ben ik in 2017 afgestudeerd als klassiek homeopaat. Sindsdien ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH (Lid 0-00) en mag ik mensen helpen met een steuntje in de rug tot zelfgenezing. 

Ook geniet ik op een meer basic manier van de natuur. Zo vind ik het heerlijk om op mijn blote voeten de moestuin om te wroeten, flinke wandelingen te maken met de hond, met de kids in de tuin te werken of op zoek te gaan naar eetbare planten of kruiden in de berm. Ik houd van lekker eten en van de uitdaging om met verse, voedzame producten lekkere gerechten klaar te maken. Door mijn jaren ervaring in een natuurvoedingswinkel is deze interesse en kennis gegroeid en adviseer ik mensen graag om hen een stukje verder te helpen in hun zoektocht binnen bewuste voeding en voedingsallergieën.

Naast het werken met de homeopathie, droom ik samen met mijn man van een knus huisje op een mooi stuk land: een duurzaam en zelfvoorzienende plek om samen van te genieten en aan onze kinderen door te kunnen geven. Een droom die wij op korte termijn werkelijkheid willen maken. En daarbij hoort natuurlijk ook een fijne praktijk aan huis waar ik u in de nabije toekomst mag ontvangen.