Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Sabbatical                                                                                                                     2018 - 2019

En dan is daar het besef, in een oogopslag kun je lopen en voor ik het weet ren je me voorbij. De tijd gaat snel, te snel om zomaar voorbij te laten gaan!


Het is tijd voor een sabbatical! Geen reis rond onze aardkorst maar het bieden van meer rust reinheid en regelmaat voor onze mini me's staan op de agenda.
Ik heb er zin in! Helaas houd dit in dat HomeopathievanNu de komende tijd op een laag pitje komt te staan. Maar loslaten doe ik het niet. Ik barst van de leuke homeopathie ideeën die prima met het ouderschap te combineren zijn. Jullie horen snel van mij! Ben je opzoek naar een erkent homeopaat bij jouw in de buurt. Kijk dan op www.nvkh.nl

 

 

              

Dwalerij                                                                                                                   Mei 2018

Kom kennismaken op de Dwalerij, 
De leukste markt van Tilburg.

SCHUIF AAN, STEL JE VRAGEN & NEEM EEN LEUKE GIVE AWAY MEE VOOR THUIS.

27 mei van 10.00u tot 15.00u

DWAALGEBIED-TILBURG •

 

 

              

 

 

 

 

 

              volg  dit  bericht  op  Facebook 

 >>>>>>>>> GIVEAWAY<<<<<<<<<                                                                          Mei 2018

Homeopathie van Nu geeft een gratis consult weg. 
Ben jij degene of ken je iemand die dit gratis consult verdient? 

Op woensdag 23 mei 2018 maak ik bekend wie de gelukkige winnaar is. 

Ga nu naar de facebook pagina van Homeopathie van Nu
-Like homeopathie van nu
-Like en deel dit bericht
-Tag jouw vrienden die ook een kans verdienen

Good Luck!


              volg  dit  bericht  op  Facebook 

Zwangerschap & kwalen.                                                                                       Maart 2018

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin een hoop gebeurt. Helaas horen daar soms ook zwangerschapskwaaltjes bij.

Zwangerschapskwalen kunnen een enorme lastpost zijn! Is de wc pot je nieuwe vriend, voelt een bezoekje aan de supermarkt als een wereldreis, geeft elke beweging harde buiken, kan een Michelin poppetje nog wat van je leren of wordt alles je gewoon te veel?

Maagzuur, misselijkheid, jeuk, vermoeidheid, gebroken nachten, aambeien, harde buiken, stemmingswisselingen, depressie, angsten, bekkeninstabiliteit, oedeem, blaasontstekingen, waar loop jij tegenaan?

Je hoeft deze klachten lang niet altijd voor lief te nemen. Ben je benieuwd wat homeopathie voor je kan doen?
Bel gerust, voor een afspraak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.   

              volg  dit  bericht  op  Facebook     

Goede voornemens spitsuur.                                                                                 Januari 2018

Het nieuwe jaar is pas net van start en de goede voornemens vliegen je al om de oren. Wat zijn jouw voornemens dit jaar? Stoppen met roken, minder piekeren, meer tijd voor jezelf nemen of misschien wel meer genieten. Heb jij al een plan van aanpak of kun je wel een zetje in de rug gebruiken? 

Mag ik jouw helpen jouw voornemens te bereiken, jouw obstakels te overwinnen of je klachten te verminderen? Ik hoor je denken; hoe wil je mij helpen met minder snoepen of een betere sfeer op mijn werk. Met homeopathie kan ik een k zetje aan jouw zelfherstellende vermogen geven, waarmee het best mogelijke evenwicht in jouw lichaam behaald wordt. Makkelijk gezegd zorgt een passend homeopathisch middel er voor dat je weer goed in je vel zit. Waardoor je lijf zelf in staat is van die bonkende hoofdpijn af te komen, je die  overheerlijke chocolade met zeezout en karamel niet meer nodig hebt om je goed te voelen en het gedrag van die ongelooflijk irritante collega je geen slapeloze nachten meer bezorgt. 

Kan homeopathie jouw helpen bij je voornemens voor 2018? Bel gerust, dan kijken we samen of dit het steuntje in de rug is om jouw voornemens te doen slagen? 

Ik wens je alle goeds, liefde, gezondheid een geluk. Dat 2018 een mooi jaar mag worden.


              volg  dit  bericht  op  Facebook